ورکشاپ یک روزهٔ غرض اخذ نظریات سکتورها و شرکای بیرونی در زمینه نصاب تحصیلی نهادهای علمی در مؤسسه تحصیلات عالی سمنگان!

امروز، سهشنبه، مؤرخ ۲ دلو ۱۴۰۳ هـ ش، مصادف با ۲۰ رجب المرجب ۱۴۴۶ هـ ق، برنامه علمی نیازسنجی نصاب تحصیلی پوهنځیهای (تعلیم و تربیه، زراعت و اقتصاد) این نهاد اکادمیک علمی با حضور محترم مولوی حبیب الله "احمدی"، رئیس مؤسسه، محترم پوهنمل عبدالولی "سیرت"، معاون علمی و امور محصلان، نمایندگان شرکای بیرونی از ارگانهای امارتی و خصوصی، رؤسای پوهنځی ها، آمرین دیپارتمنتها و استادان در مرکز انکشاف مسلکی استادان این مؤسسه برگزار گردید.
ورکشاپ با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط محترم الحافظ پوهنیار بریالی سازش، آمر دیپارتمنت آموزش کمپیوتر آغاز شد.
سپس، محترم پوهنمل ذبیح الله "نادری"، رئیس پوهنځی تعلیم و تربیه این نهاد علمی، به تفصیل در مورد تاریخچه، دیدگاه و مأموریت، پلان استراتژیک پنج ساله و نصاب تحصیلی این پوهنځی معلومات ارائه نمود. همچنین، محترم پوهنیار احمد سلمان مکریت و محترم پوهنیار شجاوعالدین حکیمی، نیز در مورد تاریخچه، دیدگاه و مأموریت پوهنځیهای خویش را برای حاضرین ارایهٔ کردند.
پس از آن، جمعبندی کار گروپی و نظرسنجی از شرکای بیرونی با فورم لازم نظر خواهی انجام شد.
در ادامه، محترم سید ظاهر فاضل، عضو علمی انکشاف مسلکی ریاست معارف ولایت سمنگان به نمایندگی از شرکای بیرونی سخنرانی نموده و از رهبری مؤسسه و تلاشهای مستمر آنان در راستای برنامههای علمی و نصاب تحصیلی قدردانی کرد. وی معلومات مفیدی در مورد نصاب برای حاضرین ارائه نمود.
در پایان، محترم پوهنمل عبدالولی سیرت، معاون علمی، با جمعبندی کلی برنامه اظهار داشت که خوشبختانه نهادهای سکتورهای امارتی و خصوصی نقش مهمی در راستای تعلیم و تحصیل دارند همیشه در راستای علمی در (مؤسسهٔ تحصیلات عالی سمنگان )همکار بوده نقش کلیدی خود را در جامعه ایفا میکنند. ایشان تأکید کردند که برای ارتقاء کیفیت تدریس نصاب در نهادهای علمی، چارچوب (11) معیار تضمین کیفیت هر چهار سال یکبار ارزیابی میشود تا نقاط ضعف شناسایی و بهبود یابند. نظریات شرکای بیرونی در سطح نصابهای تحصیلی بسیار ارزشمند است.
ورکشاپ با دعای خیر محترم مولوی پوهنمل عبدالنصیر منصور آمر دیپارتمنت علوم فرهنگ اسلامی خاتمه یافت.
# مدیریت عمومی نشرات و ارتباط آگاهی عامه